Најновије

Деца су викала да се у тој соби нешто дешава: Родитељи поставили камеру, па занемели! (ВИДЕО)

Иако имају малу кућу, родитељи двоје деце, који су желели да остану анонимни, решили су да малишанима дају мало простора само за њих.
Чудне се ствари ту дешавају...(Фото: Јутјуб)

Чудне се ствари ту дешавају...(Фото: Јутјуб)

Једини начин био је да се поткровље прилагоди и претвори у спаваћу собу, што су и учинили. Убацили су кревете, ормаре, још нешто намештаја и одушевили своје наследнике. Међутим, већ након прве ноћи, деца више нису желела да спавају у поткровљу. Нису умела да објасне зашто, само су понављала да им је јако непријатно док су горе, да због тога не могу да заспе и да се плаше. Како би им доказали да је то соба као и свака друга и да је у питању само привикавање на нови простор, родитељи су одлучили да на једну ноћ поставе камеру у собу. Ујутро, када су прегледали снимак, остали су у шоку! Наиме, прво је јорган, који је стајао на празном кревету, почео да се помера, подиже и спушта, а пред крај снимка изнад кревета у ком су деца спавала, на тренутак се појавила необична светлост. И док су сујеверни убеђени да су у питању духови, други су сигурни да постоје рационална објашњења. На пример, да је испод јоргана био миш који се померао. Што се тиче светлости, многи су убеђени да је на поткровље једноставно улетео свитац. Погледајте видео и процените сами!
Прочитајте још:ЈАЧИ ОД ЕНГЛЕСКОГ: Овај језик ће бити глобално најпопуларнији!ОЛАДИО СПОНЗОРУШУ: Без успеха је мувао девојке на улици, а онда је сео у ламборџини… (ВИДЕО)СУМОРНА ПРЕДВИЂАЊА: Људима прети иста опасност која је побила неандрталце
Извор: besnopile.rs  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА