Најновије

БОГ ГА КАЗНИО: Геј глумац глумио Исуса - прво кажњен новчано, па добио и забрану

Глумац који је играо улогу Исуса у традиционалним ускршњим парадама у Шпанији 30 година рекао је да му је забрањено играти улогу најмање двије године јер је геј, преноси Индепендент.

Исус (Фото: Јутјуб)

Рамон Фосати тврди да му је речено да не може играти улогу све до 2019. године јер је открио голо раме и махао рукама на 'разметљив' начин приликом прошлогодишње манигестације.
Тело које надгледа организацију прославе Велике недеље у Валенсији оптужило је Фосатија да је 'разметљив и пародичан' те да изгледа као да даје 'лажне благослове' публици.
Фосати је међутим рекао да је само махао публици те да је његов костим израђен на темељу традиционалних религијски слика које су Исуса приказивале у одећи са откривеним раменима. Фосати је рекао да је чак модификовао костим како би имао само једно откривено раме јер се бојао да ће друга варијанта бити превише.
Глумцу је изречена казна од 300 евра након прошлогодишње параде на којој се инцидент за који је оптужен догодио, али касније је казна смањена на 60 евра, па му је издата забрана наступања.
Фосати је рекао да није добио формалан разлог због ког му је издата забрана, но он сумња да је то зато јер је геј. 'Могло би бити да је реч о љубомори. Или се можда ради о казни због тога јер сам геј. Но, сви из места у ком живим знају моју сексуалну оријетацију и она није проблем. Ја сам дубоко религиозна особа и ово је најгоре што ми се могло догодити', рекао је Фосати. Извор: Jutarnji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА