Најновије

ЧЕМУ ПАРЛАМЕНТ? Вучић: Ово нису избори за скупштину, него за премијера!

Председник СНС Александар Вучић позвао је данас грађане да изађу на изборе и гласају за коалицију коју предводи, "јер једино тако будућност побеђује прошлост".

Александар Вучић у Кикинди (фото: Танјуг видео принтскрин)

Свако ко не изађе дао је свој глас за прошлост, рекао је Вучић на митингу у Кикинди упозоривши да ће се све друге странке, ако буду имале и глас више, ујединити у једном дану како би "вратили ствари на старо". "Пред нама су тешки избори, јер су се сви суштински ујединили против нас и питање је хоће ли Србија да изабере пут у будућност или прошлост. Пут у будућност не значи мед и млеко, већ да ћемо тешко и напорно да радимо, понашамо се одоговорно и озбиљно, да поправљамо углед у свету и будемо поштована нација, сачувамо независност и суверенитет Србије, заштитимо националне интересе, наш народ на КиМ и РС", поручио је. 
То, како је додао, значи да очувамо мир. "Знам да је лакше изговарати ружне и тешке речи јер смо сити оних који провоцирају и понижавају. Потпуно сам уверен колико је важно за нас да чувамо мир и стабилност", рекао је Вучић. Истичући да ће Србија да има раст из године у годину, лидер СНС-а је изразио уверење да ће 2015. да се изучава у уџбеницима јер је влада успела, уз најтеже мере фискалне консолидације, да покрене Србију и оствари раст. "Слушаћте свашта до изборне тишине, зато што они који немају аргумената могу да говоре само језиком мржње. Моја понуда вама је да не говоримо језиком мржње већ пристојних људи, да размишљамо и гледамо у будућност и у то какву Србију желимо, да направимом разлику између нас и њих", поручио је Вучић. Како је рекао, зна да ће неки људи изаћи на биралишта и рећи - победиће напредњаци, могу да гласам и за неког другог да бих имао свог посланика у скупштини, али, приметио је, ово нису избори за скупштину, него за премијера.  "Ваш глас је за то ко ће бити премијер, а не посланик у народној скупштини и само један глас више да имају они ће се сви ујединити и договирити без проблема, невезано да ли су за десницу или левицу", навео је Вучић. Извор: агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА