Најновије

МИТИНГ СРС У ГРАЧАНИЦИ: Само у савезу са Русијом можемо Србима на Космету донети слободу (ВИДЕО)

Српска радикална странка одржала је данас митинг у Дому културе у Грачаници са кога је поручено да је Србима на Косову и Метохији најпотребнија слобода. На митингу су говорили подпредседник СРС Немања Шаровић, председници градског одбора Нови Сад Ђурађ Јакшић и Београд Миљан Дамјановић као и локални лидери СРС Звонко Михајловић, Драгутин Перић, Данило Костић и Добросав Дoбрић.

Радикали испред манастира Грачаница (Фото: Правда)

Немања Шаровић је рекао да је Србима на Косову и Метохији најпотребнија слобода, а да они на изборима својим гласом могу да направе први корак ка слободи.

- Најбитније питање за Србе на Космету је слобода. Њих не занима ни ЕУ и Београд на води већ само слобода. На овим изборима учествује странке које су их се већ јавно одрекле попут ЛДП и ЛСВ, странке које су их се одрекле али не смеју то да говоре јавно попут СНС и СПС, странке које се залажу за неутралност, за сарадњу са ЕУ и НАТО, и поручују да Србија не треба да буде руска губернија  попут Двери и ДСС. Српска радикална странка се залаже за сарадњу са Евроазијском унијом о ОДКБ, залажемо се за савез са Русијом јер само у савезу са Русијом Србија може да ослободи Косово и Мортохију - рекао је Шаровић. Звонко Михајловић, функционер СРС из Штрпца, који је недавно био ухапшен од стране тзв. косовске РОСУ полиције, рекао је да једино СРС инсистира на враћању српских државних институција на Косово и Метохију.

Он је рекао да упркос прогону који трпе радикали са Косова и Метохије никада неће признати независност Космета. Скуп у Грачаници, као и сваки скуп СРС у било ком делу Србије, почео је химном "Спремте се спремте четници".
Митинг СРС у Грачаници Posted by Русија - из минута у минут on понедељак 11. април 2016.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА