Најновије

ВУЧИЋ У ПРЕДИЗБОРНОЈ ТИШИНИ: Могуће је да више нећу бити премијер

Мислим да је могуће да нећу бити премијер после избора. Све што је опозиција о мени говорила у кампањи, никада се није радило, али верујем у снагу народа.

Александар Вучић у Кикинди (фото: Танјуг видео принтскрин)

Премијер Србије Александар Вучић у интервју уочи почетка изборне тишине каже да је битно да се на изборима одлучи да ли је Србија за сигуран пут у будућност и наставак реформи или не.
Поручује да бољег програма од СНС нема, али и даље тврди да је врло могуће да се странке широког спектра уједине и направе владу без СНС.
Открива и да зна колико кошта једно јаје, литар млека, али и да ноћу побегне обезбеђењу и сам се провоза у својој шкоди.
Шта ће после избора бити другачије, па да грађанима мирне главе кажете: „Ево, због овога су морали да буду расписани избори“?
- Избори су били жеља свих опозиционих странака. Говорили су да смо изгубили легитимитет и причали да смо пали знатно испод 40 посто, да воља народа више не постоји.
Увек је демократски добро да пружите прилику онима који исказују незадовољство ако сматрају да је влада нелегитимна, да им омогућите да се то и провери. С друге стране, врло је важно да после тешких реформи предузмемо и рискантан потез и кажемо људима: „Ево изволите, реците да ли разумете шта је то што смо урадили, или желите да живимо на основу бесмислених празних прича и обећања људи који су говорили да ће сва примања да повећавају“.
А сви знамо докле су нас довели, до банкротства и дотле да смо 2009. имали пад БДП од -3,6 одсто, што је највећи пад у историји.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА