Најновије

Мари неће у Београд, не долази ни Ђоковић

Славни британски тенисер не жели да се пет дана после Вимблдона враћа са тврде подлоге на шљаку, по којој ће се играти мечеви на реновираном стадиону Ташмајдан од 15. до 17. јула.

Ђоковић и Мареј (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Дејвис куп репрезентације Србије и Велике Британије одмериће снаге од 15. до 17. јула на београдском Ташмајдану без најбољих играча. Енди Мари неће доћи у нашу престоницу, а ни Новак Ђоковић неће бити на располагању селектору Богдану Обрадовићу, сазнаје Курир.
Разлог што ће Британија играти без свог најбољег тенисера јесте тај што Мари не жели да се враћа са тврде подлоге на шљаку, пошто су термини мечева у Београду само пет дана након што се завршава Вимблдон.
Познато је да другом рекету света никако не одговара шљака, која ће бити подлога на Ташмајдану, па га самим тим ни београдска публика неће гледати. Притом, у том периоду почињу припреме за Олимпијске игре у Рију, које стартују 5. августа, а Мари не жели да ризикује да се повреди. Новак Ђоковић још није одлучио, али је све извесније да ће и Србија бити ослабљена за први рекет света. - Нисам још донео одлуку да ли ћу играти за репрезентацију Србије у мечу против Велике Британије. Морам да видим какве ће ми бити обавезе током лета и тек онда ћу моћи да пресечем - рекао је недавно Ђоковић. Познато је да тај термин у јулу намењен за Дејвис куп већини играча не одговара и да је управо Ноле у неколико наврата истицао да су потребне промене, јер ово такмичење све више губи на значају. Очигледно да су челници послушали савет првог рекета света и, како сада ствари стоје, од 2017. године Дејвис куп ће се играти у другом термину. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА