Најновије

"Породични кувар" једноставни и укусни рецепти

Колико пута сте се запитали шта да кувате? " Породични кувар" у издању Вулкана нуди одговор на то питање. Прегршт идеја за доручак, ручак или вечеру освежиће вашу свакодневну кухињу.
Најпознатији светски кувар, чувени Џејми Оливер, покренуо је едицију практичних књига рецепата које су инспирисали сјајни кувари, пекари и посластичари који свакодневно деле своја искуства са милионима људи широм света путем Џејмијевог канала Фуд Тубе.
Керијен Данлоп била је међу Џејмијевим првим ученицима у ресторану Фифтеен. Кување је од тада њена професија, али и лична пасија у којој ужива у свом породичном дому. Њена страст према доброј, једноставној храни приступачних цена исијава са сваке стране ове практичне књиге.
Чак и ако мислите да не знате да кувате, овај кувар ће вам открити да то није тешко научити. Довољно је да савладате пет рецепата, након чега ћете стећи довољно самопоуздања да почнете да експериментишете с њима и учините их својим. Керијен вам нуди сјајне идеје које ће вам омогућити да баш међу њима откријете тих пет својих.
Извор:Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА