Најновије

БОРБА ЗА ТИТУЛУ: Звезда на мишиће сломила Мегин дух и добила прву рунду!

Гости из Сремске Митровице пружили 32 минута изузетне битке. Црвено-бели ипак успели да пронађу решење за атипичну игру ривала - 95:88.

Црвена звезда(euroleague.net)

Прву рунду финала Јадранске лиге добила је - Црвена звезда! Али, теже него што се то можда и очекивало. Покушавао је Дејан Радоњић да на време упозори своје играче да ни повредама десетковани састав Мега Лекса неће бити лак залогај, али чини се да су трофејног тренера Лука Митровић и друштво схватили тек када су осетили да се противник на другој страни неће предати све до последњег звука сирене. Упркос победи и даље важећи владар Јадрана добио је последњу опомену пред наставак серије, а гости послали поруку да ће последњу кап зноја оставити не би ли направили сензацију - 95:88 (27:25, 21:20, 20:25, 24:16).
Без Кабе, Јарамаза, Аранитовића, Павловића и Лувавуа, који се чак нашао у саставу, али без минута активне игре, Мега је оставила изузетно јак утисак и дуго је Звезду оставила без конкретних реализација са дистанце. Али, када се питање победника ломило прорадила је шутерска секција црвено-белих, пре свих Симоновић и Милер који су на мишиће сломили дух такмаца. Цирбес и Милер меч су завршили са по 17 поена, с тим што је немачки центар скупио и 12 скокова, док је репрезентативац Србије имао 15 кошева. 
На другој страни 25 поена и шест асистенција скупио је Ивановић, Симеуновић је имао 20, а Николић 18 поена.  Извор:Mozzartsport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА