Најновије

ЧУКА ОДЛОЖИЛА ЗВЕЗДИНО СЛАВЉЕ: Први првенствени пораз црвено-белих!

Фудбалери Црвене звезде прижељкивали су да ове среде по 27. пут у клупској историји постану прваци државе, али за то им је била потребна победа над Чукаричким, који је 33. колу првенства изненадио лидера Суперлиге и пред празним трибинама стадиона "Рајко Митић" савладао црвено-беле са 1:2 (0:1). После првог овосезонског пораза у шампионату, те приласка "брђана" на "-6", екипи Миодрага Божовића сада требају две победе да би обезбедила титулу, а прва прилика је у уторак када гостује Вождовцу.

Павловић постиже погодак са пенала(Фото:Јутјуб)

"Чука" је многима "други омиљени тим" у држави, због тога што је клуб постављен на здравим основама, са јасном управљачком структуром, уредним испуњавањем финансијских обавеза и, као резултат свега тога, квалитетним и прилично борбеним играчким кадром. Није тек тако клуб са Бановог брда други на табели, и није тек тако у прошлом колу савладао Партизан, а у овом Црвену звезду.
Истина, Звезда је била ослабљена, није било њеног најбољег стрелца, повређеног Уга Вијеире, а није било ни "делија", због затворених капија услед казне за нереде на 151. "вечитом дербију". То, међутим, не умањује сјајно издање Чукаричког на нашем највећем стадиону, на коме је шанси било на обе стране, али се на крају радовала само екипа ттренера Милана Лешњака. Заслужено, по свему виђеном.. Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА