Најновије

ЛУДИЛО У ИСТАНБУЛУ: Мицов са Галатом узео Еврокуп!

Какво славље у Истанбулу... У дворани “Абди Ипекчи” је била права лудница. Кошаркаши Галатасараја успели су да надокнаде минус из првог меча (четири поена) и у финалу Еврокупа савладају Стразбур (78:67).

Победник Еврокупа (Фото: eurocupbasketball.com)

Изабраници Ергина Атамана једноставно нису могли да изгубе. Од првог до последњег минута имали су велику подршку преко 11.000 навијача. Домаћи су током целог сусрета диктирали темпо игре и на крају сасвим заслужено стигли до првог европског трофеја у историји клуба. Овим тријумфом Мицов и другови обезбедили су и учешће у Евролиги наредне сезоне.
Најбољи у редовима Галате били су Лазме (МВП финала) и Ерик Меккалум са по 16 поена. У свим битним тренуцима сусрета управо је амерички бек преузимао одговорност и погађао. Бивши репрезентативац Србије Владимир Мицов је сусрет завршио са седам, а Блејк Шилб са 11 кошева. Стразбур је у неколико наврата успео да се врати у сусрет. На три минута до краја изабраници Венсана Колеа су дошли на само шест поена минуса, али то је било све. Домаћи су одбили сваки напад. Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА