Најновије

Шешељу честитке од стране анти-ЕУ странака из Европе, са поруком "спречите улазак Србије у ЕУ"!

ПРАГ - Након избора у Србији почеле су да пристижу прве честитке странака у Европи. СРС је примила званичну честитку од странке чешке анти-ЕУ странке Националне демкоратије и њеног председника Адама Бартоша. Како чешки националисти поручују, радикали морају да свим снагама спрече улазак Србије у ЕУ јер она претставља савремену верзију Совјетског савеза.

Чешки националисти уз Војислава Шешеља (Фото: Фејсбук)

Адам Бартош у име Националне демократије Чешке честита на успеху који је СРС постигла на ванредним парламентарним изборима, и наводи да ако владајућа власт у Србији и даље остане у рукама, како каже, квислинга окупљених око Александра Вучића, повратак Српске радикалне странке у парламент представља битан корак напред на путу ка слободи.

"Обрадовала нас је пресуда злочиначког Хашког трибунала, која Вас је коначно ослободила после суђења које је трајало невероватних 12 година. Такође нас је одушевио Ваш повратак у Србију. Дивимо се Вашој неограниченој снази с којом настављате да се борите за бољу Србију и Европу. Желимо Вам што више снаге и добро здравље", стоји у писму Националне демократије.

"Не дозволите да Србија постане чланица Европске уније, јер она представља тамницу народа, модернију варијанту Совјетског савеза и њен главни циљ је ликвидација суверених држава и националних идентитета. Лице у лице дубокој кризи нам се чини, да се европска јавност буди и почиње да схвата да може да се спаси само обновом националних држава и повратком ка традицији. Европа ће бити или Европа слободних хршћанских нација, или неће уопште да постоји. И наша и Ваша странка то зна и због тога се боримо за слободу", закључује председник чешке десничарске странке. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА