Најновије

СУКОБ ОДМАХ ПОСЛЕ ИЗБОРА: Живковић ударио на Пајтића!

БЕОГРАД - Лидеру демократа Бојану Пајтићу љуља се тло под ногама! Осим што ових дана муку мучи са изборним резултатима и превирањима у редовима ДС-а, јуче га је напао и коалициони партнер, председник Нове странке Зоран Живковић.

Зоран Живковић (Фото: Јутјуб)

Председник Нове, који је незадовољан изборним резултатом и предизборном кампањом, истакао је јуче да је кампања у креативном смислу лоше урађена, превише тиха и да је „више личила на успаванку и причу за лаку ноћ“.

- Као мањински партнер, нисмо могли да доминантно утичемо на ту кампању. Практично, последњих 15 дана скоро да нас није било у њој и мислим да је то лоше и биће нам наук за будуће изборе - признао је он, додавши да је резултат могао бити много бољи. Упитан је зашто га нема на састанцима опозиције, који се одржавају након избора због наводних манипулација, Живковић је рекао да нема идеју шта би сада могло да се уради на тим састанцима.

- Ми смо писали приговоре и наравно да треба указивати на злоупотребе и крађу на изборима, али не видим да ти састанци имају неки пројекат, шта даље. Ако дође до таквих састанака и ако сазивачи мисле да има потребе да тамо буде и Нова странка, бићу и ја тамо - рекао је пресдседник Нове и навео да ће подржати евентуалне грађанске протесте због изборних манипулација. Живковић је истакао да ће о томе како ће наступати у будућем сазиву парламента, тек одлучивати - да ли ће Нова странка бити део посланичког клуба ДС-а или ће ићи самостално. Лидер демократа Бојан Пајтић није желео директно да одговори на оптужбе свог коалиционог партнера.

- Спотове су радили креативци, то није посао политичара. Убеђен сам да су велики људи који су се појавили у спотовима и прилозима као што су Мира Бањац, Вида Огњеновић, Бранислав Лечић, Балашевић, Мира Карановић, Светозар Цветковић, Нађа Хигл, Весна Пешић много помогли кампањи - казао је Пајтић. Да нешто шкрипи у коалицији било је јасно када су демократе Владимира Павићевића, заменика председника Нове, ставиле на 35 место на њиховој изборној листи. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА