Најновије

ЧЕДА СЕ НУДИ ВУЧИЋУ: Подржаћу га увек кад се бори за модерну и европску Србију

Лидер Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић изјавио је данас да није разговарао с лидером Српске напредне странке Александром Вучићем о уласку у будућу владу, али и додао да ће подржати Вучића увек кад се бори за модерну и европску Србију, као и да неће бити уз њега уколико је "парадигма власти с фантомкама".

Илустрација (Фото: Јутјуб/Правда)

Јовановић је на прес конференцији рекао да се "не гура у Вучићеву владу", већ да је за њега и ЛДП најважнија Србија, за коју, како је приметио, може да се бори и у власти у опозицији.
- Свакако ћу разговарати са Вучићем, као што сам разговарао увек са свима и у тим разговорима нити ће једина нити прва тема бити моје место у његовој влади - рекао је Јовановић одговарајући на питања новинара у седишту ЛДП.
На спекулације у медијима да ће бити члан владе, Јовановић је одговорио да оне нису случајне, али да Вучић и он нису за то дали повод. Предходно је Борис Тадић затражио од ЛСВ и ЛДП да се изјасне да ли желе да сарађују са Вучићем а више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА