Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ НОВИНАРКЕ: Задатак ме је толико узбудио да сам замолила колегу да ме...

Радила сам у редакцији једног информативно-забавног сајта, и један задатак који ми је био одвратан покренуо је неке врло лепе ствари у мом животу. Били смо у ноћној смени, и није нас било пуно у редакцији, а уредник ме је изнервирао када ми је рекао шта хоће да урадим.

Илустрација (Фото: pixabay)

Био је то један дебели, иритантни, главати тип, са лошим смислом за хумор, а те вечери сам га нарочито мрзела. Натерао ме је да за објављивање припремим еротску исповест. Била је то једна од под-рубрика на нашем сајту где смо објављивали еротске исповести које су нам слали читаоци, или смо преузимали приче о сексу са иностраних сајтова. Овога пута ми је увалио да преведем један текст са страног сајта у којем је нека проститутка препричавала своја искуства. Момци који су обично били задужени за текстове у овој рубрици нису били ту, па је искористио мене, мада је знао да мрзим да се бавим тим ласцивним садржајима.
Али, испоставило се да је требало да му захвалим! Прича је у ствари била лепа, и говорила је о томе како је проститутка пронашла праву љубав са једним клијентом. Њене искрене емоције биле су дирљиве, а опис секса је био врло нежан и морам признати да ме је узбудио. Описивала је како ју је њен љубавник пре првог секса дуго масирао и како јој је ум експлодирао када је први пут ушао у њу... Игром случаја, у редакцији је тада био и колега Реља који ми се свиђао, и док сам читала и преводила исповест, поглед ми је често скетао ка њему, будући да је седео за столом преко пута. Пожелела сам да радим са њим оно о чему је проститутка из текста говорила... Имао је коврџаву, бујну косу, таман тен и крупне очи - био је веома згодан. Те вечери пожелела сам га као никада до тад, и схватила да морам да га имам. Исповест, коју сам преведену и сређену проследила уреднику, заиста ме је надахнула, у комбинацији са Рељиним присуством. Када се смена завршила, постарала сам се да истовремено кренемо кући, а када смо изашли из зграде, замолила сам га да ме одвезе кући, пошто је он на посао долазио колима. Рекла сам то као шалу, али сам рачунала на то да ће пристати, и то се заиста догодило.
А кад је већ био пред мојом зградом, позвала сам га и на пиће, поново кроз шалу, али надајући се да ће да остане. Ње остао, пошто је заиста било касно, али смо се договорили да сутра изађемо, пошто смо обоје имали слободан дан. Одлично је прочитао моје мале сигнале које сам му упутила и све је осетио како треба!
Сутра смо изашли, дуго се шетали, обишли неколико кафића, а све се завршило тако што смо се дуго љубили на Калемегдану. Били смо ослоњени на ограду, испод Победника, и осећала сам његову ерекцију на стомаку... Била сам узбуђена до лудила. После смо свратили до његовог стана, и још с врата смо почели да се скидамо. Били смо невиђено напаљени. Прво ме је орално задовољио, а онда смо имали секс који није могао дуго да траје. После оргазма, који смо доживели у исто време, лежали смо голи и ја сам му објаснила како сам се осмелила да га "стартујем", на шта се он поцепао од смеха. Онда сам га замолила да ми ради оно што је проститутка из текста описала: да ме дуго мази и масира по леђима, и да ми дуго меси гузу, а да на крају почне да ми надражује вагину, док ја и даље лежим на стомаку раширених ногу... То вече било је пуно оргазама.
У редакцији смо крили нашу везу, мада мислим да су неки слутили да се нешто дешава. Но, ни то није трајало предуго, пошто сам месец дана касније пронашла други посао. Побегла сам од уредника којег сам мрзела, мада сам могла и да му захвалим за онај задачић јер је покренуо оно што се десило касније. Са Рељом сам била у вези око 8 месеци... Исповест коју морате прочитати! Погледајте ОВДЕ, волим осећај кад мужу кажем да хоћу секс!
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА