Најновије

ПУТИН УПОЗОРИО: Американци спремају сукобе у Србији!

САД ће по сваку цену покушати да у Београду сруше власт која одбија да уђе у НАТО и уведе санкције Русији, упозорио је руски председник Владимир Владимирович Путин најближе сараднике прошле недеље на састанку у Кремљу.

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Путин је затражио да се максимално помогне Србији како би успела да се одупре притисцима. Информер је потврду те информације добио у више обавештених дипломатских извора.

- Руска Федерална служба безбедности (ФСБ) дошла је до поузданих информација да Американци финансијски помажу опасне планове. Постоје обавештајни подаци да се у Србији, али и у земљама у окружењу, спремају сценарији такозваних обојених револуција - преноси саговорник Информера из једне амбасаде. Према његовим речима, политичке кризе које се изазивају у Србији, Републици Српској, Македонији и Црној Гори имају циљ да се Русија истера с Балкана.

- Американци ће на све начине, па и изазивањем сукоба на улици, покушати да збаце или знатно ослабе Вучићеву власт, која неће у НАТО, а упорно се противи и увођењу санкција Русији - објашњава извор Информера, додајући да ће, кад се имају у виду ове информације, многе приче из Србије добити прави смисао:

- А шта ћемо ако се испостави да "фантомско" рушење објеката у Савамали има везе са странцима?! Шта ћемо ако се покаже да иза лажи о изборној крађи стоје спин доктори плаћени са Запада?! - набраја извор листа Информер.

Нико из власти није хтео ово да коментарише. Новинар Мирослав Лазански оцењује да има иностраних притисака.

- Жеља је да Београд промени став према НАТО и да се удаљи од Русије. Пошто притисци нису успели, неко сматра да ће изазивањем хаоса то постићи - истиче Лазански.  Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА