Најновије

СЕКСА НИКАД ДОСТА: Ови хороскопски знаци су највећи блудници, да ли сте то ви?

Сви смо склони неком пороку, питање је само у којој мери. Ипак, ови знакови Зодијака су неумерени. Да ли се проналазите?
Бик
Буре без дна. Бик је неумерен у јелу и пићу. Да уме да попије толико да му нико не може "стати на црту", свима је познато. Позвати га на славе и прославе, није нимало економично по ваш буџет, па размислите исплати ли се имати га за госта. Са друге стране, он је веома галантан и његови поклони надоместе трошкове које направи. Добар је забављач у друштву, а уме и лепо да запева. О његовим сексуалним апетитима нећемо коментарисати...
Шкорпија
Секс и новац су мотиви њеног постојања. Будите сигурни да ћете са Шкорпијом доживети незаборавне страствене моменте, али ћете се исто тако запитати има ли краја. Оргије им нису страни термин као и групна "дружења". Међутим, када је новац у питању, њена страст врло брзо има замену теза. Новчаник јој не дирајте, за позајмицу не питајте, али ћете моћи уредно да је затекнете у коцкарници.
Рибе
Могло би се рећи све укупно, да ова три наведена знака имају врло сличне афинитете. Али где би свет стигао када би ова тројка опстала. Рибе су озбиљна конкуренција Бику у пићу, а Шкорпију у сексуалним апетитима прате у стопу. Оне не подносе реалност и одличну утеху проналазе у алкохолу, па и опијатима. Само оне себе могу разумети, али су одлично друштво у кафанама.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА