Најновије

Скајп корисници више не могу да деле фајлове веће од 100МБ

Корисници, који Скајп користе на свакодневном нивоу и за различите намене, вероватно овај сервис не користе само за ВоИП, већ и за трансфер фајлова. Дељење фајлова са контактима на Скајп-у је веома лако и практично се своди на драг енд дроп функције. Међутим, најновије промене које је Мајкрософт унео у сервис неће одговарати ревноснијим корисницима Скајп сервиса.

Мајкрософт је одлучио да лимитира трансфер фајлова преко Скајп-а на 100МБ, па ће они који желе да пошаљу фајл који је већи добити ерор поруку и биће блокирани при покушају дељења оваквог фајла. Најбољи начин заобилажења овог проблема јесте уплоад фајла на "OneDrive" и дељење линка са контактом или дељење фајла на 100МБ архиве и слати их једну по једну.

Трансфер фајлова на Скајп-у је синхронизован на свим уређајима, па када се фајл шаље на ПЦ-у, биће понуђен за преузимање и на смартфону или таблету. такође, уколико изгубите Интернет конекцију током слања фајлова, Скајп сада подржава ауто-паузирање, омогућавајући наставак трансфера након повратка онлајн. на крају, треба истаћи да фајлови који се преносе као део Скајп разговора онлине доступни остају током 30 дана.  ИЗВОР: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА