Најновије

ЦИРКУС У ЗЕМУНЕЛУ: Скупштина Партизана прекинута и одложена за месец дана!

Ванредна изборна Скупштина Партизана прекинута је и одложена за месец дана!

Партизан(Фото:www.sr.partizan.rs)

Фрке је било и пре и за време седнице, која је у СЦ "Телеоптик" почела нешто после 17 сати, а на којој је требало да се изабере нови председник Партизана. Кандидати су били Иван Ћурковић и Ненад Бјековић.
Пре почетка Скупштине, Мијаиловићу и Вукадиновићу из опозиционе струје није дозвољен улазак, јер их актуелна власт разрешила дужности делегата. На крају, њих двојица су остали испред...
Од почетка Скупштине било је варница. На једној страни представници актуелне власти Вулетић, Обућина, Вазура, на другој Саво Милошевић, Ђурић, Бјековић... На крају, после бројних жестоких вербалних сукоба, седница је прекинута. Биће одржана за месец дана.
Саво Милошевић истакао је да је тужно што на данашњој Изборној Скупштини клуба није изабран председник и ситуацију упоредио са кафанском и пијачном.
"Жао ми је што се овако завршило, тужно је и јадно на шта је Партизан спао. Не могу то да упоредим са сеоским клубом јер је Партизан пао испод тога. Ово је правни нонсенс и дивљаштво. Коло воде људи који су запослени, иако смо ми из Скупштине највиши орган", рекао је Милошевић новинарима.
Скупштина ФК Партизан отказана је после 80 минута константних свађа и увреда.
"Ми смо њих унајмили, а не они нас. Скупштина је највиши орган, не постоји организација која другачије прописе има. Они мени треба да одговорају. Нема логике да људи одлучују", поручио је Милошевић.
Управо је Милошевић био актер једног од инцидената када је напао генералног секретара СД Партизан Милана Обућину.
"Тицало се управо правних ствари нас сукоб", поручио је Милошевић.
Према његовим речима наредна Изборна Скупштина мораће да се одржи у року од 90 дана.
"Данас се бројало као на пијаци, продајемо јаја", закључио је Милошевић.
Генерални директорМилош Вазура изјавио је да је огорчен због понашања опозиције и поручио да су људи окупљени око Ненада Бјековића дошли како би прекинули Скупштину.
"Ђурић ми је опсовао мајку. Мислим да је морао да буде избачен. То је човек који је уништио Партизан, криминализовао га и оставио дугове. Видели смо људе из политичког живота који се грчевито боре за власт у клубу, иако немају већину", рекао је Вазура.
Председник надзорног одбора Владимир Вулетић био је разочаран прекидом Скупштине.
"Разочаран сам, славно име није смогао снаге да демократија победи. Сукобили су се аргументи против буке и беса. Или да се наметне воља силе ики да се је одржи", рекао је Вулетић и истакао да ће у року од најкасније 120 дана биће изабран нови председник. Извор:Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА