Најновије

НЕМА ВИШЕ ПРОБЛЕМА ЗА ВЕЛИЧИНУ ПЕНИСА: Ручном обрадом до повећања вашег "питона"!

Величина пениса одувек је било питање које изазива сумњу код мушкараца. Која је нормална величина пениса? Која је нормална дебљина пениса, нормална дужина пениса? Да ли је мој пенис премали? Одговори на ова питања су субјективни и мењају се од мушкарца до мушкарца. Овог пута вас нећемо штедети болних одговора. Питали смо девојке да ли је величина битна и све до једне одговориле су ДА. Ипак, све су додале и то да је, ако већ није велик, важно шта његов газда зна са њим.

Илустрација (Фото: sxc. hu)

Питање величине пениса неће бити тема овог текста. Оно чиме ћемо се позабавити у овом тексту јесте шта мушкарци са малим пенисима могу да ураде да их повећају.
Основно
Препарати, пилуле, пумпице и хируршка интервенција први су корак за повећање пениса. Када је реч о пилулама важно је да састојци буду природни, да немају хормонских додатака који могу нашкодити здрављу јетре и да имају званичну декларацију. Пумпице су делотворне, али само на кратко. Хируршком интервенцијом постиже се повећање пениса за нека два центиметра, али у обзир треба узети прилично сложену операцију и озбиљне компликације које се могу јавити након операције.
Вежбе за повећање пениса
Са друге стране ту су и вежбе за повећање пениса. Јасно, потребно је време, доста лубриканта и ручног рада. Али вреди. Када завршите са овим тренингом у рукама ће вам остати пенис који испуњава све ваше критеријуме.
Истезање
Ово је једна од најједноставнијих, али прилично ефикасних вежби. Састоји се у истезању пениса до границе непријатног осећаја. У том стању задржите пенис неких 10 сексунди и затим га вратите у опуштено стање. Ову вежбу поновите 10 пута. Напомена: Буди нежан.
Стезање
Након истезања, време је за стезање. Вежба се састоји у стезању, до границе непријатности истегнутог пениса. Стезање се врши док глава пениса не поцрвени и не отекне од прилива крви. Како бисте избегли иритације пенис стежите нежно. Јасно, све ово подсећа на приручник за мастурбацију, па је зато важно нагласити да пенис МОРА бити у опуштеном стању. Број понављања 10.
"Мужење" пениса
Ово је један од најстаријих и најефикаснијих метода за продужење пениса, а потиче из арапског света. Мужење пениса је управо то, мужење. Палац и кажипрст у виду ОК знака савијте око корена пениса и лагано повлачите ка врху. Пре него почнете са “мужењем” загрејте пенис неком топлом облогом, а по завршетку вежби га лагано протресите. Сваки дан “вежбајте” 10 минута и, како тврде они који су већ вежбали “мужење”, пенис за две до три недеље може нарасти до два до пет центиметара. Извор: Muskimagazin.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА