Најновије

ЕВО ШТА ЋЕ АНАСТАСИЈА УРАДИТИ С ПАРАМА ОД РОЂЕНДАНА: Шта ће сада рећи сви који је исмевају?!

Великом журком која се вечерас одржава у хотелу "Хајат", Анастасија Ражнатовић ће прославити 18. рођендан.

Анастасија Ражнатовић (Фото: Инстаграм)

Ћерка Цеце Ражнатовић ће тим поводом учинити један диван гест. Наиме, она је одлучила да део новца који добије на поклон, дому за децу без родитеља у Звечанској. – У Србији је обичај да се за 18. рођендан масовно поклања новац, тако да ће и Анастасија добити много коверата од маминих пријатеља и колега. Она је тога свесна јер је и Вељко за своје пунолетство добио пристојну своту новца, па је предложила мами да део дају у хуманитарне сврхе.Велику пажњу су на друштвеним мрежама изазвале групе у којима су се људи шегачили са Ташом и њеним рођенданом. Сама Цеца је изјавила да би им било боље да су сви донирали по један евро најугроженијима него што су прозивали и вређали њену ћерку. Заправо, она је већ тада знала какву је одлуку Анастасија донела, али није желела то јавно да истиче. Они желе да помогну тој деци због њих, а не због медија – наводи извор близак породици Ражнатовић. Он тврди да је Анастасија скромна девојка, која не воли да се бахати и да је ово планирала и пре помпе коју је изазвало њено пунолетство.

- Велику пажњу су на друштвеним мрежама изазвале групе у којима су се људи шегачили са Ташом и њеним рођенданом. Сама Цеца је изјавила да би им било боље да су сви донирали по један евро најугроженијима него што су прозивали и вређали њену ћерку. Заправо, она је већ тада знала какву је одлуку Анастасија донела, али није желела то јавно да истиче. Они желе да помогну тој деци због њих, а не због медија - каже извор.

Са друге стране, и Цеца је, после првобитног нећкања,  на крају потврдила да ће њена мезимица, део пара поклонити у хуманитарне сврхе.

– Добро, тачно је! Ту одлуку је Анастасија сама донела и ја сам је свим срцем подржала. Још размишља да ли да уплати новац на рачун или сама купи шта им је неопходно и однесе у Звечанску – изјавила је Цеца Ражнатовић. Поред тога што је потврдила Анастасијину хуману намеру, Цеца је у центру пажње и због свог најновијег стајлинга, који можете видети ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА