Најновије

Нокаут после 30 секунди

И у боксу се ретко дешава. У политици се десило јуче. Немања Шаровић успео је да за мање од тридесет секунди нокаутира Томислава Николића. А није га ни пипнуо. Није се ни руковао с њим. Само му је пренео став Српске радикалне странке - "с напредњацима не намеравамо у владу, а ти, Томиславе Николићу, одмах поднеси оставку".

Вјерица Радета (Фото: Јутјуб)

Пише: Вјерица Радета Набројао му је Немања разлоге - корупционашке афере, Драгичина фондација, куће и станови, енормно богатство стечено у кратком периоду и неизоставна диплома до које је Николић дошао, а да ниједан испит није положио.

Немања се није збунио на Томино: "Како сте ви, Немања, данас?", али су Тому збунили Немањини аргументи. И Наташина констатација да је он највећа срамота за Србију. Ако је неко до јуче у то и сумњао, више нема сумњи.

И јесте брука, и јесте срамота да председник државе збуњен и бесан кукавички напусти састанак с представницима парламентарне странке. Састанак који је он заказао. Да сам јуче уместо Томислава Николића гледала председника неке друге државе, вероватно бих се с ужитком смејала. Овако, смејала сам се, али с горчином. Не због Томе. Због моје државе. Председник побегао као мали миш. Збунио је чак и плавокосу лепотицу поред себе. Збуњено је гледала у њега и остала још који секунд да седи иако је он устао и кренуо према излазу. Чак ни Станислава Пак, "мудра" саветница, није могла тако нешто да предвиди.

Није Тома непредвидив. Само нема манире државника. Нема ни храбрости да чује истину о себи. Има само много пара, које су од њега направиле тешког болесника. Оболелог од похлепе.

У кратком снимку од тридесетак секунди Николић је ломио прсте, презнојавао се и вероватно мислио да би му било боље да и није заказивао овај састанак, па макар и прекршио Устав. Ионако му не би било први пут.

Јадан Тома. Није знао ни да ли је пошао ни да ли је дошао. Побегао је главом без обзира. Из кабинета је и могао побећи, али од радикалских аргумената неће моћи. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА