Најновије

Овако је Новак Ђоковић реаговао на прозивке Ника Кирјоса

Контроверзни тенисер Ник Кирјос је пре три дана направио инцидент током меча против Марка Чекината на старту Ролан Гароса, и то тако што је имао опаске на рачун Новака Ђоковића. На њих је реаговао и најбољи тенисер света.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, млади аустралијски тенисер је у тај-брејку првог сета викао на скупљаче лопте и "зарадио" опомену главног судије, што га је додатно избацило из такта.
"Ово је с...! А када је Новак склањао руку судији, све је било у реду", рекао је Кирјос, алудирајући на меч Ђоковића у Риму, где је "број 1" тражио од судије Бернардеса да не пипа траг шљаке.
Ђоковић је, дан касније, овако прокоментарисао понашање Ника Кирјоса:
"Па... Видео сам то. Видео сам баш ту ситуацију у његовом мечу. Шта могу да кажем? То је његов избор, то да о томе прича тако. Ја не знам шта је он (претходно) урадио, не знам какве природе је била његова гестикулација која је довела до опомене. Да ли је можда само бацио пешкир, или се нешто десило пре тога. Нећу да улазим у то. То је, у потпуности, његов избор. Знате, помињање мог имена... не мислим да је то било неопходно. Али, опет, моје је да поштујем његов избор", рекао је Ђоковић.
Кирјос је тада победио у три сета и заказао дуел са Игором Сијслингом који је на програму ове среде, док би Ђоковић у четвртак требало да игра са Стивом Дарсисом. На овом турниру, Ноле и поменути млади Аустралијанац не могу да се сусретну на терену пре финала. Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА