Најновије

Пречи им Вучић од Ђинђића! Сви одборници ДС-а прешли у СНС!

Сви одборници Демократске странке у будућем сазиву скупштине у Владичином Хану, прешли су Српску напредну странку, саопштио је општински одбор СНС.

СНС (Фото: Јутјуб)

Напредњаци наводе да се овим гестом демократе „недвосмислено показују чврсту веру у политику коју Српска напредна странка спроводи на локалном и републичком нивоу".
Општински одбор Српске напредне странке у Владичином Хану сматра да је донешена исправна одлука која је у најбољем интересу општине Владичин Хан и њених грађана у циљу наставка започетих послова и обезбеђивања стабилности и боље перспективе за општину Владичин Хан.
Досадашња председница општинског одбора ДС- а и носилац листе на изборима Данијела Поповић није одговарала на позиве новинара.
У Владичином Хану, у Скупштини која броји 37 одборника, након избора седам странака је прешло цензус, а највећи број мандата 18 припао је СНС-у. Демократама је припало 6, СПС са 4, Група грађана коју предводи Стана Миљковић са 3 мандата и Покрет социјалиста са 2 мандата. Мањинска Јединствена руска странка имаће једног представника у локалној Скупштини.
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА