Најновије

ШАПУТАЛА МУ СВРШИ! Ово је био први секс пред камерама у Србији (ВИДЕО 18+)

Да ли се сећате?

Секс у ВБ (Фото: Јутјуб)

Иако се данас секс у ријалити програмима готово па подразумева, некада није било тако. Секса је и тада било, макар се тако причало. Довољно је било само да се затресе прекривач и да се пробуди црвић сумње, па да родитељи склањају своју децу од телевизора, или да промене канал. Ипак, били смо "ријалити неискусни" у то време.
Први секс, то јест прво померање прекривача одиграло се пре 10 година у ријалити програму Велики Брат. Прву, и по многима, најбољу сезону Великог Брата, обележила је љубавна романса Ене Попов и Марка Миљковића, ди-џеја из Бруса.
Прва акција "јорган планина" одиграла се управо између Марка и Ена те 2006 године, и тада смо имали први секс у домаћим ријалитијима. Међутим, њихова веза после Великог Брата, није дуго потрајала.
Ипак, уколико упоредимо са садашњим ријалитијима који су достигли одређени ниво еротике, овај снимак изгледа помало смешно, да не заслужује натпис 18+. Многи ће рећи да секса није ни било, али ипак стављамо упозорење, јер оно што се деси под јорган планином, остаје под јорган планином. А у оно време ово је и те како био несвакидашњи догађај. О новим перверзијама у "Паровима" можете читати ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА