Најновије

СВИ СЕ ПЛАШЕ РУСКОГ ТЕМИНАТОРА 3: Ево зашто су генерали НАТО забринути (ВИДЕО)

МОСКВА - Терминатор-3 је подршка борбеним возилима које постаје полако једна од највећих претњи америчким трупама и снагама НАТО.

Терминатор (Фото: Јутјуб)

- Русија планира да развије своје борбено возило под називом Терминатор-3 на основу најновијих Армата тенкова у земљи. Ми ћемо их произвести. Имамо концепт за развијање возила на основу платформе Армате – рекао је менаџер Олег Сиенко раније ове године.

Не постоји директна аналогија са оваквом врстом возила у америчкој војсци, али можда је најближи еквивалент је М3 (ЦВФ).

Потенцијално ближе поређење је изреалски Намер који је базиран на шасији Меркаве 4, али руске машине нису дизајниране да носе трупе.

Немачки Брумбер или Стурмтигер из Другог светског рата је можда најбољи еквивалент, ако се узме у обзир историја оружја.

Терминатор-3 и два његова претходника су тешко наоружане машине дизајниране за подршку тенковима у борби против других оклопних возила и пешадије на тешком терену.

Црвена армија, а касније и руске копнене снаге, развиле су ове серије на основу лекција из Авганистана и Чеченије.

Идеја је била да се изгради возило са заштитом главног тенка, али које има могућност да се укључи и у борбу.Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА