Најновије

ХАОС НА ГЛАВНОМ ОДБОРУ ДЕМОКРАТА! Пајтић: ДС изгледа као брод лудака!

БЕОГРАД - Седницу Главног одбора ДС, која је јуче одржана у Београду, обележили су међусобни жучни сукоби појединих функционера, али и оштре речи којима им се обратио лидер демократа Бојан Пајтић. Он је поручио да странка изгледа као брод лудака, а присутнима је замерио на цурењу информација у медије.

Бојан Пајтић (Фото: Јутјуб)

Након што је са седнице до медија дошла вест да ће се изборна скупштина ДС одржати 17. септембра, Пајтић се изнервирао и заинатио. - Е, сада намерно нећу дати да буде тад - рекао је Пајтић, сав црвен од беса.

Након тога је објаснио зашто је за то да стра начки избори буду 10. јула. - Немојте то да ми спочитавате, то је зато што изгледамо као брод лудака сваки дан на социјалним мрежама и како ћемо овако функционисати до октобра - упитао је Пајтић.

На крају је одлучено да изборна скупштина буде 24. септембра, а избори ће бити непосредни . Тај датум је одабран као симболика на победу ДОС на изборима 2000, године

Скуп је обележила и жестока полемика Гордане Чомић и Драгољуба Мићуновића. - Интригари, срам вас било што шаљете новинарима трачеве. Срам вас било и за оне који су оставили дугове, а то је питање за Триванку, Тадића и покојног Ракића - љутито је поручила Чомићева.

После тога се јавио Мићуновић. - Срам било Гордану Чомић за овакво понашање, одбранимо достојанство ГО. Не можете нас називати интригарима и сплеткарима, тако се не разговара - рекао је Мићуновић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА