Најновије

БОГ КОШАРКЕ: Спанулис тројком за титулу послао Дијамантидиса у пензију! (ВИДЕО)

Кошаркаши Олимпијакоса победили су Панатинаикос са 3-1 у финалу шампионата Грчке, и то пошто су последњи тријумф остварили са 82:81 након два продужетка.

Василис Спанулис(Фото:Euroleague.net)

Легендарни Димитрис Дијамантидис од кошарке се опростио на најболнији начин, поразом од највећег ривала у ОАКА арени, а за то велике заслуге има други мајстор игре под обручима, Василис Спанулис.
Секунд пре краја другог продужетка, постигао је тројку у свом стилу и донео 12. титулу Олимпијакосу, а да све буде болније за "зелене", шутирао је баш преко руке Дијамантидиса. Спанулис је меч завршио са 25 поена и шест асистенција, 14 је убацио Хантер, док је у домаћој екипи Папас имао 15 поена, а Дијамантидис 15 уз по шест скокова и асистенција. Спанулис је после меча показао какав је великан, једном посветом. "Трофеј је посвећен оцу мог брата Јоргоса Принтезиса. Он је недавно остао без оца и желео сам да победим за њега, везали смо две титуле, што се није десило у последњих 19 година. Такође, хоћу да титулу посветим супрузи и брату, као и челницима који су инвестирали у клуб како би остао у врху и у тешким временима", рекао је Спанулис после утакмице. Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА