Најновије

КАФА ЗА МРШАВЉЕЊЕ: Нећете веровати али он је уз помоћ ње смршао 40 килограма! (РЕЦЕПТ)

Ради се о мешавини путера, кафе и уља. Уопште не звучи примаљиво, зар не?

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Вероватно сте се згадили на помисао о овим намирницама смућканим заједно, али они који су пробали кажу да је заправо веома укусно и да има примесу нешто маснијег макијата.
Овај напитак је пласирао бизнисмен Дејв Аспреј и за трен ока запалио свет. Назвао га је “Булетпрооф” кафа. Иако је микс веома калоричан, он наводно чини чуда у скидању килограма. Аспреј тврди да је уз њега смршао 40 килограма.
Шоља ове кафе садржи од 200 до 500 калорија и 45 до 65 одсто грама незасићених масти. Служи као замена за оброк, и после њега нећете бити гладни наредна три сата. Такође продужава ефекат кофеина, па ће вас једна шољица ове кафе држати будним чак до 6 сати, а нема ни наглог пада енергије када кофеин ишчезне.
Оригинална верзија овог напитка је направљена од зрна кафе са мање токсина, несланог путера добијеног од краве која се храни искључиво травом, и од кокосовог уља. Не очајавајте што је просто немогуће наћи ове састојке код нас (наше краве једу и житарице, а тај путер наводно није адекватан), постоје и друге комбинације.
Од разних верзија, ова је можда најукуснија, а лако ћете наћи састојке.
Потребно вам је:
1 кашичица нес кафе
½ кашичице какаоа или пар капи ароме ваниле
1 дл бадемовог млека
1 дл прокуване воде
1 кашичица органског кокосовог уља
Поступак:
У шољу сипајте нес и какао и додајте врелу воду. Умутите миксером за нес кафу, а затим додајте топло бадемово млеко. На крају сипајте једну кашичицу кокосовог уља.
Запамтите, ово је замена за оброк. Уколико пијете овај напитак и уз њега једете нормално, веома брзо ћете приметити да добијате на тежини. Тако да је ово уствари двоструки учинак, за оне који желе да изгубе неки килограм, као и за оне који желе да се угоје – помаже при мршављењу (ако се узима као замена за оброк) или при гојењу (ако се пије уз оброк). Извор: Жена сам ја

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА