Најновије

Вучић: Не видим ништа скандалозно у прекиду седнице, неки су тек јуче схватили ко је изборни победник!

Мандатар Александар Вучић не види “ништа скандалозно” у прекиду јучерашњег скупштинског заседања, осим што ће, можда, за једно поподне бити померене консултације о влади, али примећује да су неки тек јуче схватили ко је освојио надмоћну већину на изборима.

Вучић (Фото: Јутјуб)

– Није то ништа скандалозно, осим што сте могли да видите да су неки који су обећавали решења за све ваше проблеме, јуче открили да имају решење за ценовник у скупштинском ресторану - рекао је Вучић новинарима.
Он је додао да је седница требало да се заврши избором председника парламента јуче, али да у томе што ће бити настављена у понедељак не види неки проблем.
Приметио је, такође, да су се јуче у скупштини, како је рекао, многи изненадили наступом “неких нових клинаца”, јер су, уверен је, очекивали да ће бити “ударања по скупштинској већини”.
– Ти су млади људи, међутим, спремни да се ”политички туку”, умели су да одговоре и многи су тако и тек тада схватили ко је заиста освојио добио надмоћну већину на изборима”, прокоментарисао је мандатар. Мало ће се, због јучерашње ситуације померити рокови за мандате и консултације о влади, “можда за једно поподне”. – Али, не може се променити изборна воља грађана. То не би урадио ни Пајтић, али ето догодило се – прокоментарисао је мандатар јучерашњи прекид и закључио да је нормално да се људи разликују, као и да је нормално да има и страсти. А упитан како коментарише јучерашњу подршку социјалиста током седнице скупштине, поручио је: – Каква све питања нећете смислити да бисте добили једноставан одговор на то с ким ћемо у колацију у влади, али тај одговоро нећете добити сигурно бар још пет, шест дана – рекао је Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА