Најновије

Миломиру Марићу прети бајбук због Парова?!

У познатој француској емисији на ТВ D8 гости и водитељи били су згрожени насиљем у “Паровима” и поручили су да продуцент треба да буде иза решетака.
Наиме, згранути сценама из “Парова” у којима је учествовао и Жељко Стојановић, иначе грађанин Француске, новинарке су рекле да продуцентом Миломиром Марићем треба да се баве надлежни органи.
Они тврде да Хепи крши основна људска права тиме што на силу затвара учеснике и што им не дозвољава да изађу из ријалитија када они то желе.
Миломир Марић каже да је против телевизије на којој ради организована лоша кампања како би се њихов рад омаловажио.
- Жељко Стојановић, учесник "Парова" који је побегао, против нас је организовао кампању и сада покушава да се врати у ријалити пошто мисли да се приближава крај, желећи да победи. Он је напустио “Парове” јер ми нисмо прихватили његове услове да он избацује кога хоће, онога ко му је противкандидат. Дошли смо у парадоксалну ситуацију да он није поштовао уговор. Он је тражио да избацујемо сваког ко је имао више гласова од њега. Ми сматрамо да гледаоци треба да избацују учеснике гласањем - каже за Блиц Миломир Марић.
Он додаје да је у француским ријалити програмима било много више агресије, а речи Француза да треба да заврши у затвору као и о неким учесницима који су завршили на суду због насиља, прокоментарисао је:
- Немам шта ја да радим у затвору. Свако ко је прибегао насиљу избачен је. Ми насиље осуђујемо. Никог не бранимо. Правосуђе гони насилнике. Ми се не мешамо у суд. Ријалити је јавно место као што су улица, кафана, и до насиља може да дође свуда, па чак и у позоришту, као што знамо да је било насиља - рекао је Марић.
Марић, такође, има предлог за челне људе државе.
- Пошто држава нема довољно средстава да издржава затворенике у Србији, па прибегава неким наногицама, и нема ко да храни те људе, да казну издржавају у ријалитију. Биће под видео-надзором 24 сата, имаће контролу, а ријалити делује васпитно и може да помогне социјализацији разних преступника - истиче Марић. Како се "затвореници" проводе у Паровима, погледајте ОВДЕ.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА