Најновије

ЦРТАТЕ НАМ МЕТЕ НА ЧЕЛУ: Пајтић стао у одбрану "јавних личности" и страних амбасадора

Лидер Демократске странке Бојан Пајтић осудио је данас, како наводи, поновни напад и цртање мета на чела истакнутих јавних личности активиста и активисткиња цивилног друштва, преко листа за који каже да је "омиљен мандатару Александру Вучићу".

Бојан Пајтић (Фото: ДС / Архива vojvodina.gov.rs)

У писаној изјави достављеној медијима, Пајтић каже да је јучерашња конференција за новинаре премијера у српском парламенту била "срамотна" јер су, како каже, на њој, уз благслов мандатара, вређани, понижавани и етикетирани новинари и новинарке, као и предеставници страних држава. Напад је, додао је, настављен преко таблоида блиских актуелној и будућој власти. "Позивамо надлежне органе да заштите све којима су на челу нацртане мете, а будућу власт да престане да, у старом радикалском маниру, тражи непријатеље већ да засуче рукаве и почне нешто да ради", навео је Пајтић, који сматра недопутивим да се у Народној скупштини, највишем законодавном дому, језиком који није достојан ни улице, говори о представницима страних земаља и амабасада.

СНС одговара

Српска напредна странка саопштила је данас тим поводом да су Бојан Пајтић и његове страначке колеге цртале мете на челу свим грађанима и да је народ Србије био жртва њихове похлепе, жеље за богаћењем, лумузинама, вилама, јахтама и скупим путовањима. "Лажне демократе нацртале су мете на челу свим грађанима, које су бесомучно опљачкали током своје бахате владавине, коју је обележило отимање народних пара из државних банака и фондова, јавних предузећа и установа. А посебно велике мете на челу, лажне демократе нацртале су деци са сметњама у развоју од којих су опљачкали новац намењен за реконструкцију дворца Хетерленд", наводи се, између осталог, у саопштењу СНС-а. Да подсетимо, лист Информер је објавио да је извесно хапшење Млађана Динкића, Зорана Живковића и Чедомира јовановића, о чему више можете да прочитате ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА