Најновије

Николић: Ако је за рушење Савамале одговорно изабрано лице, не може да остане на функцији!

Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас у Новом Саду да, ако је за рушење у Савамали одговорно изабрано лице, тај човек не може више бити на јавној функцији.

Председник Србиjе Tомислав Николић (Фото: Танјуг принтскрин)

Николић је након обележавања 90. годишњице Архива Војводине, где је отворио и изложбу, рекао да жели да се тај случај рашчисти.
- То није посао владе, већ је посао за суд и тужилаштво. Нисам видео списак налогодаваца, али се слажем да случај треба да се рашчисти. Мислим да у Србији због слободе медија данас ништа не може да се заташка- рекао је Николић. Он је упитан да ли зна састав нове владе рекао није разговарао са мандатаром Александром Вучићем након што је он обавио консултације са представницима странака. - Верујем да он има заокружену слику, као и да ће поједини представници мањина бити у власти, што смартам јако добрим- казао је Николић. На питање да ли има санзања о томе да ли ће социјалисти ући у владу рекао је „зар не видите да окрећем као киша око Крагујевца“ и поручио да он и не размишља о томе. - Зашто бих ја размишљао да ли ће у владу у ући СПС или нека друга скраћеница. Очекујем само да влада добро ради и да се 2017. године живи боље- додао је Николић. Говорећи о оптужбама лидера радикала Војислава Шешеља да је издајник, Николић је казао да већ осам године не коментарише то што Шешељ говори. - Псовао ми је јавно мајку коју зна да сам сахранио као дете. Нека прочита шта је о говорио Милош Обреновић- казао је Николић. Председник Србије је додао да никада није издао Србију и да је то навјажније, као и да је Шешељ тај који је хтео да уништи СРС, а не он. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА