Најновије

РУЖИЦИ СЕ РАЗВЕЗАО ЈЕЗИК: "Зорица и Тијана су делиле истог политичара!" Открила је чак и тарифу!

Певачици Ружици Вељковић развезао се језик током номинација у вили „Парова“, па је до детаља испричала све о „пословању“ старлете Тијане Ајфон и победнице прве сезоне ријалитија „Парови“, Зорице Дукић.

Ружица (Фото: ТВ Хепи)

Наиме, Вељковићева тврди да су ове две учеснице гламурозног ријалитија „у пакету“ задовољавале политичаре, па су прекинуле дружење управо због сукоба интереса.
Бивша моделсица испричала је све што зна о највећој тајни Ајфонове и Дукићеве, испровоцирана њеним нападом.
- Ти говориш да си нормална девојка? Нормалним девојкама тројица момака, односно, радника обезбеђења не уринирају по лицу иза једног ноћног клуба у Београду. Знам и човека који те јеб*о за 500 евра, али не може да дође у емисију - кренула је немилосрдо Зорица да блати певачицу, која јој није остала дужна.
- А теби што су уринирали у уста? Она и Никола говоре како сам ја задовољавала за новац њиховог заједничког друга, а ја не знам ни ко је то. Ја не познајем њихово друштво. Зорица зна политичаре и друштво које зна Тијана. Дружила се са Тијаном Ајфон, а Никола је био потрчко - почела је овим речима Ружица да открива Зоричину и Тијанину аферу са политичарима, у коју је, судећи по њеним речима, био умешан и фудбалер Никола Страхињић.
Водитељка Бојана Ристивојевић замолила је бившу моделсицу да објасни познанство између Николе, Тијане и Зорице.
- Хајде, Зорице, реци људима како сте се дружиле ти и Тијана и шта сте све радиле! Зашто не признаш да сте имале заједничку клијентелу? Спавале сте са појединим политичарима за новац. Онај главати ће вам доћи главе, али нећу рећи ко је. Нећу, због њега - открила је Ружица шокантне детаље из Зоричиног приватног живота, која је покушала да се одбрани.
- Нећеш да кажеш ко је зато што си и ти била са њим - узвратила је Дукићева.
Црнокоса певачица није желела да се заустави са изношењем непријатних информација по Дукићеву.
- Зашто не кажеш и то да си ти наплаћивала своје сексуалне услуге политичарима по 300 евра, а Тијана по 500, па су сви прешли код тебе, јер си јефтинија. Тако је и пукло ваше дружење! А ти, Никола, устани и признај да си био њихов потрчко, да си се виђао са њима и уговарао им сусрете са тим политичарима. Испричај нам шта си све видео током дружења са њима двема - бесно је поручила Ружица. ОВДЕ можете погледати тешку перверзију у "Паровима" и одакле је Невена Хот извлачила огрлицу!  Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА