Најновије

СЕКСОМАНКА: Зависна сам од секса!

Једна жена је признала да је зависна од секса и одлучила је да подели са другима шта је све радила због тог стања.

Секси (Фото: Јутјуб)

Зависница од секса из Аустралије је желела да буде анонимна, што и није изненађујуће, јер је признала да је имала секс са три различита момка исте вечери. При том је један од њих био њен момак. И сама признаје да је то вероватно најгора ствар коју је урадила до сада.
- Момци не морају ни да ме изведу на вечеру. Не бих ни желела да се наједем пре секса, у сваком случају - почиње причу ова девојка.
Моногамна веза је за ову зависницу олакшавала ствари јер је тада могла у сваком тренутку да "добије фикс" и да не брине да ли ће добити неку полну болест.
Због те зависности живот јој је често компликован, па се често налазила у компликованим ситуацијама. Тако је једном спавала са два момка пре него што се нашла са трећим, са којим је тада била у вези. Покушала је и да се забавља са три различита момка који су имали исто име, како се не би збунила.
- Морате да будете веома опрезни када шаљете поруке у журби, посебно када тај коме пишете мисли да се виђате само са њим - истиче анонимна девојка.
Она признаје да се посебно стиди јер је увек мислила да су мушкарци ти коју су опседнути сексом, док жене обично глуме главобољу да би се извукле од секса.
Зависност од секса је стање које постаје проблем када не можете да га контролишете. Зависници желе да имају мање секса, али нису у стању, објашњавају стручњаци. Међутим, из исповести ове девојке није јасно да ли она ужива у сексу или јој је потребан због те зависности. Извор: Блиц Жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА