Најновије

БАБИЋ СЕ ПРЕИГРАО: Купио карту до Њујорка да би истрговао функцију код Вучића, сачекало га непријатно изненађење

БЕОГРАД - Функционер СНС Зоран Бабић купио је карту за први лет до Њујорка да би био што ближе Александру Вучићу у време формирања владе и расподеле функција.

Зоран Бабић (Фото: Јутјуб)

Бивши шеф посланичке групе СНС у Скупштини требало је да се укрца на први директан лет из Београда до Америке после неколико деценија. Проблем је једино што је у међувремену Вучић најавио да неће путовати, па је Бабићу пропао досад неискоришћен модел лобирања за функцију на преко десет хиљада метара висине. Бабић, који још прима по закону посланичку плату од око 100.000 динара, карту до Њујорка је платио у претпродаји 399 евра.

Како се сазнаје, Бабићу је била понуђена функција генералног секретара странке, али он сматра да треба да добије и да заслужује државну функцију. А функција на коју Бабић пуца у најгорем случају су "Путеви Србије", а не би, наравно, одбио ни министарско место.

Када се прочуло у одборничкој групи СНС да је Бабић искеширао карту до Њујорка, он се поверио да то није урадио да би лобирао за функцију, већ да би био уписан у историју.

Иначе, Бабић на протеклим априлским избрима није био на листи СНС. Иако није ушао у парламент, то га, међутим, не спречава да сваки дан долази у Скупштину.

- Ни ту није крај. Он је запосео своју бившу канцеларију док је био шеф посланичке групе - каже извор.

Јуче се у неколико наврата покушао добити одговор од Бабића о његовом путу за Њујорк, међутим, он се није јављао на телефон. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА