Најновије

АУШВИЦ ЈЕ БИО ЛУКС ХОТЕЛ: Ево шта манекенке себи раде - мрачна страна лепоте Викторијиних палих анђела!

Модел Кира Дикхтyр проговорила је за медије о мрачној страни манекенства и открила које све методе користе модели како би остале мршаве за престижне ревије.

Тело из снова (Фото: pixabay.com)

Цигарете, лаксативи, таблете за дијету, лекови на рецепт који потискују апетит, само су неке од метода које манекенке користе и које је у јавност изнела 24-годишња манекенка. Придодала је шокантне информације о томе како многи модни агенти охрабрују девојке да узимају амфетамин и кокаин који наводно убрзавају метаболизам и потискују глад. 
Према њеним тврдњама, у последње време популарне су постале ињекције као што су убризгавање хормона ХЦГ у комбинацији с планом дијете 500 калорија или ињекције за штитњачу којима се подвргавају здраве манекенке како би убрзале рад штитњаче и тако убрзале метаболизам. 
ХЦГ ињекције користе се у терапији неплодности, али недавно је откривено да могу узроковати губитак килограма и потискивати глад. Њихово коришћење као метод мршављења је изузетно опасно јер може довести до настанка крвних угрушака и можданог удара. Једну од најбизарнијих дијета на свету, гутање куглица вате, користе и многе манекенке како би што дуже остале сите.
Иако није све тако црно, модна индустрија далеко је од гламура који се приказује на пистама и страницама модних часописа, а посао манекенке укључује и пуно рада и бриге за изглед. 
Адриана Лима, један од најпознатијих модела за Викториас Сикрет, открила је како се припрема за модне ревије које гледају милиони људи. Иако многи модели тврде да су природно мршави и имају брз метаболизам, 31-годишња манекенка искрено је проговорила шта заправо значи бити Викторијин анђео. 
Неколико месеци пре ревија манекенка свакодневно вежба са личним тренером. Последњих неколико недеља пре ревија вежба сваки дан по два пута дневно, а интензиван тренинг састоји се од скакања преко ужета, дизања тегова и бокса.
Осим тренера, Лима сарађује са нутриционистом који јој редовито мери мишићну масу, део масти у телу, ниво течности у организму. Манекенка обавезно пије 3,5 литара воде дневно, узима протеинске шејкове, витамине и додатке прехрани како би имала довољно енергије за напорне тренинге. 
Занимање манекенке укључује пуно одрицања и довођење тела у врхунску форму јер ревије и модна снимања често су физички захтеван посао. Припреме за ревије могу се упоредити с режимом професионалних спортиста.
Извор: She.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА