Најновије

БРЕГЗИТ ШОКИРАО ПРЕМИЈЕРА: Дејвид Камерон подноси оставку?!

Десило се оно чему се мало ко надао: Британија је изгласала излазак из ЕУ! Велики пораз премијера Дејвида Камерона, који ће након разочаравајућег епилога вишемесечне кампање највероватније понудити оставку на функцију првог човека британске владе, сматрају стручњаци.

Дејвид Камерон (Фото: Јутјуб)

Енди Коулсон, бивши шеф Камероновог штаба, за "Гардијан" је изјавио да очекује да премијер понудити своју оставку у наредних неколико сати.
- Мислим да ће Камеронова политичка будућност кренути у том правцу. Не бих волео да се то деси, јер сматрам да тренутно није време за тако важну промену, али тешко да ће се то десити - рекао је Коулсон.
С друге стране, репортери из штаба Конзервативне партије преноси да ће и премијер Дејвид Камерон и министар финансија Џорџ Озборн поднети оставке и "отићи достојанствено и подигнуте главе, али не одмах".
На овај начин се остварило и предвиђање Џулијана Асанжа, оснивача Викиликса, који је у својој онлајн емисији "Брегзит клуб" синоћ изјавио да су "премијерски дани Дејвида Камерона одбројани". Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА