Најновије

НОВИ ХАОС У ПАРОВИМА: После жестоке свађе Марко открио кога је "оверавао" у тоалету

Певачица Ружица Вељковић и менаџер Марко Перовић синоћ су се у вили „Парова“ жестоко посвађали. Перовић је поново оптужио певачицу да су у прошлој сезони „Парова“ имали секс, али овог пута ј прецизирао да су то урадили чак три пута.
Марко Перовић (Фото. Принтскрин јутјуб)

Марко Перовић (Фото. Принтскрин јутјуб)

"Признај да сам те ка*ао у тоалету. Људи су видели да си ме ти прва спопадала, хтела си да се љубимо. Недељу дана касније пој*ебао сам те у кабини, па наредне среде опет, па наредне среде опет. Три пута сам те оверио. То може да потврди и моја бивша Ема. Ружица је један од разлога због којих ме је оставила", рекао је Марко, а Ружица је тврдила да све то прича зарад маркетинга. Ненад Маринковић Гастоз је онда добио реч и потврдио Маркову причу. "Све је тачно што је Марко испричао. Ја сам сведок свега тога, али сам ћутао, јер сам поштовао Маркову девојку Ему", рекао је победник прошлих „Парова“. Након његовог излагања певачица је почела да плаче, а њена другарица Јелена Голубовић је тешила.
Прочитајте још:НЕМОРАЛНА И ВУЛГАРНА СЛАЂА: Укућанка „Парова“ у садо-мазо акцији (ВИДЕО)ВРАТИО СЕ КИКИ: „Глава ме боли после пет сати приче“ (ВИДЕО)
Извор: Opera17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА