Најновије

НОВИ БЛАМ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ: Честитао сребро златним ватерполистима!?

Председник Србије Томислав Николић обрукао се пошто је ватерполистима Србије честитао друго место на завршном турниру Светске лиге у Кини, иако су наши "делфини" одбранили титулу у овом такмичењу.

Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Ватерполисти Србије су раније данас у финалу Светске лиге победили селекцију САД-а и по четврти пут узастопно освојили ово такмичење. Из Службе за сарадњу са медијима председника Србије прво је стигла честитка следеће садржине. "Председник Републике Томислав Николић честитао је ватерполо репрезентацији Србије освајање другог места у Светској лиги. Уз велике муке, уз бројне препреке, својим трудом, знојем и самопожртвовањем сте још једном сте обрадовали Отаџбину и све наше грађане тиме што сте се пласирали у сам врх Светске лиге. Иако нам је овај пут на крају срећа окренула леђа, ви сте поново целом свету показали како се боре прави шампиони. Србија, ваша земља, вам је још једном захвална", истиче се у поруци председника Николића.

Убрзо након овог саопштења, стигла је исправка из Службе за сарадњу са медијима Председника Републике. "Председник Републике Србије Томислав Николић честитао је ватерполо репрезентацији Србије освајање првог места Светске лиге у Кини. Још једном сте великим самопожртвовањем, упорношћу и личном храброшћу показали целом свету да Србија, иако географски мала земља, може да се мери и са највећим и најбогатијим државама, само ако смо сложни и ако запнемо сви као један. Отаџбина вам је заувек захвална", истиче се у поруци председника Николића.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА