Најновије

БЛАМ НАД БЛАМОВИМА: Ана Ивановић на старту Вимблдона изгубила од 223. тенисерке света

Српска тенисерка Ана Ивановић поражена је већ у првом колу Вимблдона.

Фото: ЈуТјуб

Ивановићева, која је тренутно 25. играчица на WТА листи, изгубила је у првом колу трећег грен слем турнира сезоне од 223. тенисерке света Рускиње Екатерине Александрове 2:0, по сетовима 6:2, 7:5.
Рускиња ће у другом колу играти против Немице Ане Лене Фридсам. Александрова је направила чак пет брејкова и славила после 72 минута игре у првом мечу против Ивановић.
Александрова (21) је до главног жреба стигла кроз квалификације, а ово јој је највећи успех у каријери. 
Она је до сада играла углавном на мањим турнирима. Она је каријери од играња на турнирима до сада зарадила око 60.000 долара за разлику од Ане Ивановић, некадашње прве тенисерке света, која је зарадила више од 15 милиона долара.
У прва четири гема првог сета није било брејкова, а онда је Ана Ивановић практично стала. Рускиња је освојила четири гема заредом и први сет решила у своју корист са 6:2.
Рускиња је повела 2:1 у другом сету, а Ивановићева је узвратила брејком. Уследила је велика борба у наставку меча, а када је Ана повела 5:4 чинило се да ће доћи до преокрета. Међутим, Рускиња је освојила три узастопна гема и заслужено је победила. Извор:Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА