Најновије

ПРОГОВОРИЛА! Цеца открила име човека који је највише мрзи! Сви га знамо...

Светлана Цеца Ражнатовић након кратког одмора, јутрос је раном зором допутовала у Београд.

Светлана Цеца Ражнатовић (Фото: Принтскрин)

Док је одмарала на Кипру, обелодањен је њен дугоочекивани албум "Аутограм", а певачица је презадовоља успехом албума за само неколико дана.
"Пресрећна сам и презадовољна. Много љубави је уложено у овај албум . Неки нови сарадницу су ту и дали су печат новом албуму", рекла је Цеца. Овај албум се мало разликује од осталих, као што певачица каже, желели су да се мрдну а да опет остану доследни Цеци која толико година траје. "Био нам је циљ да мало померимо ствари и да не буде ништа исто. Тешко је, ја ипак много дуго трајем. Трудили смо се да то буде другачија енергија, а да не одступимо од мог стила. Успели смо у томе и задовољни смо".

Похвале за нови албум стизале су са свих страна а певачица је изабрала ону која јој је најупечатљивија. "Било је гомила порука од колега. Ипак, Ћемо је био најоригиналнији. Послао ми је следећу поруку “Савршен ти је албум у потпису онај ко те највише мрзи”. Е да ме сви мрзе како ме он мрзи било би супер", кроз осмех говори певачица за емисију "Премијера". Поред успеха новог албума, један певачицин фан скористио је њене песме како би реч сузе измењао кроз падеже, а певачици се то баш допало. "Баш ме развеселило. Волим креативне младе људе и поруке које су шаљивог тона. Било ми је то интересантно и забавно", закључила је Ражнатовићева. Погледајте ОВДЕ, Цецин албум скинуо с трона чувену МТВ звезду! Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА