Најновије

СВЕ ЋЕ СЕ САЗНАТИ: Ево зашто је српска певачица брутално претучена у Приштини

Приштинска поп певачица Дуња Илић која је јутрос на Фејсбуку објавила узнемиравајуће фотографије на којима је крвава и рашчупане косе поново се огласила на друштвеним мрежама и објаснила како је нападнута.

Дуња Илић (Фото: Фејсбук)

Она је, уз узнемиравајуће фотографије које можете погледати ОВДЕ већ написала "Зато што волим Србију! Ако ајмо даље нема ваших батина да ме уплаше! А људи нека виде! Црно на бело". Након тога развиле су се бројне спекулације како је до тога дошло, а ево и шта је Дуња рекла:
"Иначе, догодило се у Пр... У друштву због неких мојих личних ставова који некоме нису одговарали... И да... Било чија вера нема везе са овим", написала је певачица. Она је још додала. "И хајде бар ме данас поштедите тих глупости 'навијала за Албанију', 'тако јој и треба' итд. Хвала Богу па ћете ускоро чути истину о томе. Моја вероисповест моја ствар. Објаснила сам како је дошло до овога. Унапред се извињавам што нећу стићи свима да одговорим. А о овима 'курвала се по Косову', ништа више осим да сам ја овде имала две дуге везе. П.С. Ако вама оне слике личе на селфи, а не упозорење онда се запитајте." Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА