Најновије

ФЕДЕРЕР ПО СТАРОМ: Занели смо се, Новак није непобедив!

Роџер Федерер, трећи тенисер света, каже да је партија Сема Кверија показатељ да су све сви у тенисом свету занели и да Новак Ђоковић није непобедив.

Роџер Федерер (Фото: Синхуа)

"Јасно ми је да смо се занели, пошто мислимо да га је немогуће победити, као и све што иде уз то. Он је очигледно победив. То није немогуће. Једино што је немогуће јесте да победите у 200 узастопних мечева. Морате да претрпите поразе, али он још увек није изгубио и то је сјајна ствар за њега. И даље има шансу да се извуче", рекао је Федерер.

Најбољи тенисер и спортиста планете изгубио је прва два сета у трећем колу Вимблдона против високог Американца, али је њихов сусрет прекинут због мрака, па је настављен данас.

"Биће доста другачије када наставе окршај. Можда ће бити и ветровито, у сваком случају – тотално другачије околности. Такође, Сем је и даље јако далеко од тријумфа, поготово када узмете Новаков учинак на Слемовима претходних година. Обојица су свесна тога. Биће веома занимљив наставак, у то нема сумње, а остаје да видимо како ће Новак одговорити", закључио је Роџер.

Швајцарац је без већих проблема савладао Данијела Еванса у три сета (6:4, 6:2, 6:2) и тако наставио пут ка рекордном осмом трофеју на теренима Олд Ингланд Клаба, а ривал у наредној рунди биће му бољи из дуела између Стива Џонсона из САД и Бугарина Григора Димитрова.

С друге стране, уколико Ђоковић направи нови невероватни преокрет, двојица великих ривала могла би да се састану у полуфиналу трећег Грен слема сезоне. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА