Најновије

СРБИЈО, ПРОБУДИ СЕ: Егзит се чује широм света! (ФОТО/ВИДЕО)

Егзит је ове године отворен величанственим ватрометом, а улице Новог Сада су даноноћно испуњене младим људима, што даје једну спектакуларну слику која се емитује широм планете.

Соломун, Егзит 2016 (Фото: Фејсбук)

На овогодишњем фестивалу најбољих светских извођача нашли су се и најтраженији светски дуо Dimitri Vegas & Like Mike. Ова браћа грчког порекла запалила су стејџ Arena dance уз визуелне и светлосне ефекте који су пратили њихов еуфоричне сетове.

Специјално место у програму No sleep стејџа припало је и Solomun-у. Oвај апсолутни хаус маг и лидер електронске сцене био је дуго најављиван невиђеним наступом на Егзиту. Екипа Правде потврђује да је његов наступ био и више од очекиваног.

На Егзиту је неизоставно име домаћег извођача Марка Настића. Он свакако није неко кога треба посебно представљати домаћој публици. Погледајте делић атмосфере, јер описати речима магију самог фестивала, није могуће.  Такође, за љубитеље и "суптилнијег", а и нешто "тврђег" звука има места, јер Егзит са великим бројем сцена и извођача ипуњава захтеве свих сензибилитета. Ово је универзални фестивал који уједињује сва чула. Дођите да уживамо заједно! Извор: Правда - Марија Душанић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА