Најновије

ЕВО КО ЈЕ СВЕ УЗЕО ПАРЕ: На мит о Сребреници до сада је потрошено 25 милијарди евра! (ВИДЕО)

Сребреница је физичка веза са Овчаром и Рачком, а феномен Сребренице је једна велика превара коју су креирале стране агентуре, тврди Југослав Петрушић Доминик, српско-француски агент и контраобавештајац, бивши припадник Легије странаца и француске војно-обавештајне службе.

Сребреница- перионица новца (Илустрација: Правда)

Како тврди Петрушић, на списак погинулих у Сребреници су уврштени сви преминули широм Босне па чак и нестали у Србији, а истраживања на која се позивају они који тврде супротно нису рађена са српским стручњацима и форензичарима, како правила налажу, већ су то чиниле стране агенције и невладине организације. "Све ово је велика превара која документима може да се раскринка", каже Петришић. Према подацима којима он располаже страдала су 484 ратна заробљеника, а све остале жртве су додате на списак из 10 општина и то у различитим годинама и различитим поводом.
Та превара је почела са Овчаром, па се преко Сребренице завршила Рачком, каже бивши обавештајац и тврди да је у питању међународна завера и превара са циљем да се уништи Србија. Он се осврнуо и на оне који из Србије "исистирају на геноциду из личног користољубља", као што су Жарко Кораћ, Ненад Чанак и Чеда Јовановић. "Болесницима који га промовишу", сребренички мит је, како тврди, потребан јер је, до сада, на ту заверу потрошено невероватних 25 милијарди евра.
Ко је све у овој превари века учествовао из Србије и света погледајте у снимку емисије "Интервју": А о томе ко све упумпава новац у Сребреницу, која је сада надалеко позната "перионица новца", више можете да прочитате ОВДЕ. Извор: webtribune.rs/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА