Најновије

Eво колико ће зарађивати Лазански као посланик напредњака

Новопечени посланик Мирослав Лазански уредно је пријавио своју имовину, а ако је судити по извештају из 11. јула 2016. године који је доступан на сајту Агенције за борбу против корупције, од седења у посланичким клупама се неће много овајдити.

Мирослав Лазански (Фото: mc.rs)

Његова скупштинска плата износиће 27.320 динара, док други део прихода, у износу од 126.800, зарађује у фирми „Политика”. Лазански у свом власништву, када је непокретна имовина у питању, има двоипособан стан од 65 квадрата, који је стекао откупом, и кућу од 140 квадрата, коју је стекао уговором о поклону. Свакако, најупечатљиви детаљ у његовој имовини је аутомобил марке „доџ“.
„Џип је из Нормандије, додељен је ЈНА после Другог светског рата у виду техничке помоћи Американаца нама. Купио сам га од једног гостионичара из Беле Цркве који га је изнајмљивао за филмове. Овај џип је учествовао у филму „Ужичка Република”, казао је Лазански о овом, сада већ чувеном џипу. Народни посланик у свом власништву има и аутомобил БМВ 535 д, који је такође стекао куповином. Уштеђевину нема. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА