Најновије

Нисам криминалац већ само мајка: Исповест продавачице лубеница коју је хапсило 30 комуналаца (ФОТО/ ВИДЕО)

БЕОГРАД - Нисам криминалац, ја сам само мајка која продајом на улици мора да прехрани своју децу – речи су којима продавачица лубеница Марија Чазарчев почиње исповест објашњавајући позадину инцидента који се у петак догодио на Карабурми.

Комуналци тренирају строгоћу (Фото: Јутјуб)

Комунални полицајци су је тада оборили на земљу и везали лисицама због нелегалне уличне продаје. - Једног човека су сахранили на Видиковцу, па сада иду даље на остале. Комунална полиција је у петак саопштила да је продавац поврћа металном шипком напао њиховог припадника. Нити имам било какву металну шипку, нити сам икога напада. Хапсило ме је око 30 полицајаца, који су дошли са два џипа и неколико аутомобила. Кренула сам да спустим тенду на камиону, која је случајно ударила полицајца и мене у главу. Тада је почело иживљавање нада мном као да сам масовни убица – каже Марија.

Она тврди да је инцидент приликом хапшења само врхунац малтретирања које две године од једног комуналног полицајца. - У питању је комунални полицајац Немања Беара који је тај пад са тенде искористио за лични обрачун са мном. Стално малтретира мене и моју ћерку која има 22 године, а која често ради са мном. Не бира речи којима нам се обраћа. Недавно је моје дете назвао курвицом и претио да ће јој све по списку. Душа ме боли, ништа му нисам скривила. Немам проблем са комуналним полицајцима, већ само с њим. Он шиканира продавце. Зову га Шицер са Карабурме. Његове колеге су ми рекле да се он тако доказује, јер жели виши чин – објашњава Марија.

Коленом у главу

Она каже да хапшење неће заборавити док је жива. - Оборио ме је свом снагом на земљу. Ставио ми је лисице и онда ми је притискао врат и главу коленом свом тежином. Почела сам да урлам, а остали полицајци су немо посматрали. Нико није ни покушао да ме заштити, иако је било очигледно да се ничему не опирем и да се једино буним против селективне правде што се само мени пише казна – жали се продавачица. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА