Најновије

ПОСЛОВИ У СРБИЈИ КОЈИ ДОНОСЕ ДОДАТНУ ЗАРАДУ: За пола радног времена можете да узмете 400 евра!

Уколико сте незадовољни редовним примањима, ово су послови који не захтевају пуно радно време, већ их можете радити из хобија. Зараде могу бити више него добре.

Илустрација (фото: pixabay.com)

Знање страног језика, попут румунског и арапског, може донети месечни приход од чак 280.000 динара, а држање приватних часова студентима из захтевнијих предмета, као што су механика, физика или анатомија, обећава зараду од око 100.000 динара месечно.
Додатни новац можете зарадити шетајући и чувајући псе или друге кућне љубимце. Овај посао се плаћа и до 500 динара по сату. То значи да се на месечном нивоу може зарадити и до 40.000 динара и то за пола радног времена.
С обзиром на мања примања, грађани су у ситуацији да раде поред примарног и неки додатни посао како би допунили кућни буџет. Најпрофитабилнији и најтраженији су хонорарни послови превођења, веб-програмирања и графичког дизајна.
Међутим, број такозваних фриленсера у Србији је далеко мањи у односу на Европу и свет. Тај број у Србији износи око 40.000 радника док у Европи ради чак 9 милиона хонорараца. Све више људи учи да се сналази на интернету и да на тај начин тражи додатни извор зараде.Међутим, треба рећи и да на интернету има доста превараната који нуде лаку зараду од куће или на интернету.
Један од бољих начина да се добро заради јесте пример старије госпође која се бави израдом рукотворина техникама декупаж и пачворк. Она данас добро зарађује и по томе је постала позната у том свету уметничких рукотворина. Погледајте ОВДЕ овим занимањем нико у Србији не жели да се бави, а плата је 80.000 динара! Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА