Најновије

ИСПОВЕСТ НИМФОМАНКЕ: Имам 24 године и је*ало ме њих 150

"Једне вечери била сам посебно напаљена и са шанка сам покупула тројицу њих. Целе вечери су се измењивали на мени, држали ми руке, главу."

Секси....(Фото: Јутјуб)

Згодна, привлачна и млада - Никол тип је девојке какву би сваки мушкарац пожелео да држи за руку с њеним слатким лицем, витком фигуром и великим грудима. Ипак, исти тај мушкарац требало би да има јако велики либидо, издржљивост и пуно стрпљења да би преживео с њом, јер она признаје како је зависник од секса.
Никол има 24 године и спавала је с више од 150 мушкараца и неколицином жена све од кад је изгубила невиност са 17 година. Никол, лепа плавуша спавала је с неким готово сваког дана, а током периода од две недеље апстиненције од секса искусила је хормоне одвикавања који су по тежини слични онима одвикавања од дроге.
Она признаје како је због своје зависности изгубила пуно пријатеља, исцрпила и избезумила момке својим понашањем које је укључивало и групни секс, а чланови породице били су ужаснути када су сазнали за њену зависност. Ипак, сада је одлучила да потражи помоћ у групи анонимних сексуалних зависника, организације за подршку каквих је све више у данашње доба, јер је секс постао роба, а зависност о интернет порнићима све већи је проблем младих.
"Сви ми се смеју кад кажем да сам зависник од секса, ипак не разумеју да је секс сасвим контролише мој живот. Све момке које сам упознала били су испрва одушевљени идејом да сам незаситна у сексу, али врло брзо то све постане превише за њих. Не могу да имам нормалну везу, јер чим ми дечко није доступан за секс, а ја га желим, потражићу секс на другом месту, од првог мушкарца ког сретнем и буде "за". То је попут дроге и ту нема помоћи", рекла је Никол.
"Нико ми не би веровао, ипак моји родитељи били су изузетно строги. Док су моји вршњаци излазили и забављали се, ја нисам смела. Морала сам да седим код куће и учим, то их је највише бринуло, била сам пресрећна ако би ме пустили у биоскоп. Првог дечка сам имала са 17 година, а нашу везу морала сам да скривам од родитеља. Једне вечери смо се опустили и први пут спавали заједно. Сећам се да сам била нервозна, али заправо је било лепо. Следећег дана рекла сам мајци да идем да прошетам пса, назвала сам дечка и отишли смо у парк. Завезала сам пса за дрво, а њега одвукла у грмље и заскочила га. Био је одушевљен, али након што сам исто радила из дана у дан, његов се ентузијазам смањивао. Оставио ме за пар месеци рекавши да га само искоришћавам за секс", објашњава Никол.
"Годину дана након тога, на факултету, уселила сам се у кућу с још три цимерке, тада је почело моје раздобље слободе. Подивљала сам, већ прве недеље сам у собу довела три различита типа, а цимерике су ме гледале пренеражене. Познавале су ме из школе и нису мислиле да сам таква. Сваке ноћи излазила сам и покупила неког мушкарца у клубу, а увек сам имала пар адута у рукаву - мушкараца које сам могла назвати ако нисам прошла никог за секс. Пријатељице су ме испитивале шта то није у реду са мном и зашто спавам с толико фрајера, бринуле су се око мог угледа и сигурности. Нисам се обазирала, то ми је била пракса целих годину дана", прича Никол.
"Једне вечери била сам посебно напаљена и са шанка сам покупула тројицу њих. Оно што ми се чинила као узбудљива идеја постало је превише стварно након мог оргазма и задовољства - целе вечери су се измењивали на мени, држали ми руке, главу. Нема везе, то је управо оно што сам желела, сама сам крива. Једне ноћи кући сам довела згодног странца који је мојој цимерки украо торбу. Ујутро су ме напале и рекле ми како више не могу живети с њима, да се не осећају сигурно. Била сам бесна и мислила сам да само желе да ми упропасте забаву, да су љубоморне што не могу да, као ја, заведу толико мушкараца", наставља своју причу. "Након тога сам се запослила као промотерка у једној компанији и посао ми је постао путовање и упознавање људи, а колегиница која је то радила са мном била је једнако луда као и ја. Спавала сам с њом и било је фантастично, то што жене могу радити с прстима и језиком није ни слично ономе што мушкарци могу - с њом су ми се оргазми само низали", каже Никол.
"Након повратка у родни град и наставка школовања, све ми је постало ужасно досадно. Посећивала сам секс-клубове и радила свашта. Да ми то неко сада покаже, било би ме срамота. На једној сам породичној забави заскочила дечка од сестричне. Моји родитељи наишли су на сцену у којој сам ја на све четири и говорим "јаче" док смо имали однос у шупи. У том тренутку сам била ужаснута, моја тајна била је откривена. Сестра ми је рекла како не жели више да има посла са мном ако не променим своје понашање. Након тога сам одлучила да потражим помоћ. Најдубље што сам издржала без секса пре групе за потпору и терапије с психологом било је две недеље. Довела сам себе до руба депресије и очаја, а најбољи потез у животу ми је било тражење помоћи. Никад у животу нисам никога волела, нити сам осетила љубав. Све је био само секс. Никад нисам била довољно дуго с неким да би могла да га заволим, а мушкарцима сам нудила само своје тело. Након што сам напокон упознала некога с ким желим да се скрасим, мораћу му испричати о својој прошлости, што није нимало лако. Ипак, желела бих свима који су сада попут мене рећи да има наде - зависност се може прекинути", рекла је Никол. Почетак најпознатије српске порно глумице погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА