Најновије

"Волстрит журнал": Руси бомбардовали тајну базу ЦИА?!

Страни медији објавили су данас да су руски борбени авиони бомбардовали базу у Сирији коју користи војска Сједињених Америчких Држава. Званични Кремљ није упознат са тим наводима

"Сухоји" сравнили тајну базу ЦИА (Фото: Јутјуб)

Страни медији објавили су данас да су руски борбени авиони бомбардовали базу у Сирији коју користи војска Сједињених Америчких Држава. Званични Кремљ није упознат са тим наводима.
“Ово питање се налази у делокругу Министарства одбране Русије”, рекао је новинарима прес-секретар председника Русије Дмитриј Песков.
Одговарајући на питање да ли Кремљ зна за овај инцидент, Дмитриј Песков је одговорио: „Не, не знам. И у овом случају не могу да коментаришем новинске наводе“.
„Опет, ово питање треба упутити Министарству одбране“, додао је прес-секретар шефа руске државе.
Раније су медији саопштили да је руска авијација, наводно, бомбардовала тајну базу у Сирији коју користи америчка војска.
Песков је такође саопштио да би Русија могла да повећа бројност својих авиона у Сирији.
„Када је донета одлука о смањењу нашег авијационог контингента у Сирији, сетите се изјава и председника и војске који су говорили да привремена инфраструктура остаје тамо и да у случају потребе контингент може веома оперативно бити повећан, у складу са задацима које ће имати“, изјавио је представник Кремља. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА